Tehtävät

Tehtävän palauttaminen

  1. Tehtävät löytyvät kurssisivun Työvälineet-lohkon Tehtävät-linkin takaa sekä mahdollisesti kurssin ohjelmasta sen viikon tai aiheen kohdalta, jonne opettaja on sen laittanut.
  2. Valitse tehtävä, jonka haluat palauttaa
    • Avaa Työvälineet-osion Tehtävät-linkki ja valitse avautuvalta Tehtävät-sivulta oikea tehtävä tai
    • jos opettaja on laittanut tehtävät myös kurssin ohjelmaan, niin valitse kurssin ohjelmasta se viikko tai aihe, johon liittyvää harjoitustehtävää olet palauttamassa. HUOM! Mikäli haluamasi viikko tai aihe ei ole "avoinna", valitse viikon/aiheen ostikko. Tällöin kyseisen aiheen/viikon näkymä avautuu. Vaihtoehtoisesti voit valita linkin "Näytä kaikki" . Tällöin kaikki kurssin ohjelmaan kirjatut viikot/aiheet tulevat näkyviin. Seuraavaksi valitse palautustehtävän linkki.
  3. Otsikon "Palauta tehtävä" alla on kohta "Valitse tiedosto". Napsauttamalla painiketta "selaa" (tai selaimesta riippuen myös "Browse" tai "Choose") pääset valitsemaan omalla koneellasi olevan tiedoston.
  4. Napsauta painiketta "Palauta tehtävät".
  5. Jos tehtävä on löytyy kurssin ohjelmaan, niin sen yhteyteen tulee maininta "Palautettu".
  6. Voit tarkastella kaikkia, omia palautuksiasi valitsemalla oikeassa yläkulmassa olevan otsikon "Työvälineet" alta linkin "Tehtävät". Kun opettaja on arvioinut palautuksesi, löydät arvioinnin samalta Tehtävät-sivulta.
Print version |  PDF  | History: r1 | 
Topic revision: r1 - 28 Jul 2010 - 14:46:11 - PasiHaekkinen
 

TUTWiki

Copyright © by the contributing authors. All material on this collaboration platform is the property of the contributing authors.
Ideas, requests, problems regarding TUTWiki? Send feedback